28-09-05

De Zondvloed

Het Zinkend Schip richt vanaf half oktober, telkens op zondag om 15 uur, 21 literaire namiddagen in om in totaaal 63 auteurs aan het woord te laten, waarschijnlijk steeds in dezelfde ruimte te Dendermonde, alleszins met telkens ander beeldend werk aan de muren en/of in de ruimte.


Naar aanleiding daarvan wordt in een oplage van 63 genummerde en gesigneerde exemplaren van iedere auteur een boekje uitgegeven met enkele teksten, een bio-bibliografische noot, een facsimile en een portret; ook bij de wisselende exposities hoort telkens een boekje.


De boekjes kosten afzonderlijk 5 euro, wie intekent op de volledige reeks geniet een aanzienlijk voordeel. De toegang tot de manifestaties zal (onder voorbehoud) 5 euro kosten inclusief drank en hapjes. Gezien de kleinschaligheid van het opzet is reservatie aangewezen.


Alhoewel de belangstelling nu al groot is, blijft er voldoende ruimte tot deelname voor zowel auteurs als beeldend kunstenaars, die allen in de mate van het mogelijke op een onkostenvergoeding en enkele gratis boekjes kunnen rekenen. Alhoewel fiannciële steun welkom is, is het hele opzet gegarandeerd vrij van overheidssubsidie.


Deze manifestatie heet uiteraard DE ZONDVLOED!


Meer info.

09:39 Gepost door PARLANDO! | Permalink | Commentaren (0) |  Facebook |

De commentaren zijn gesloten.